Thursday, April 30, 2009

mari mengundi!!!!

hari ni!!! huaaaa hari mengundi bagi pelajar2 KLMU..huhuhuu aku smpai2 aku tgk besment sgt laen... cube n mencoba mencari kwn2 aku... owg rupe2ny dorng kat cafe... burak2 la... n kaco2 si mel 2... sbb cute sgt!!!! hek3 aku da rase xde mende nk buat sbb class satu je .. so aku ajak la gee g karoke.. semestiny di redbox.... gee siap bg tepon dier lg utk aku buat bo0king...
jom2 tgk ape yg berlaku mase hari undi mngundi!!!

wawa, abang, tanaka

last minute pny kempen ..sempat la buat flag2 nk pas2 kat org.. tanaka ni la yg belikn sumer nih... hehehe


ni la flag yg kitorang buat 2.....




ala ni buat2 sebok je.... sbb dorng sedar aku amek gmbr.. wakakakaka tgk wawa serious benor... hek3..


ni la mel.... kitorng suke sgt carik boipren...mase 2... kat besment kitong mmg jumpe bnyk mamat kacak yg semangny aku xsangke kat college aku ni ade menyimpan lelaki2 yg hot n cute.. damn!! ape lg mel 2 da geram la.. wakakakak..... tp mel da ada aku jew la... sabo je la~!! pas2 da rase buhsan sgt fareez pon dpt idea ... n ajak g mkn mcD.. sbb dier lapa....mmg xde tmpat laen la.. xkfc mcD la jwbny.. huahahaha.. so berbekalkn kereta pika dan fareez yg menjd pemandu yg kacak.. kami pon pg la... so kami tingalkn je abg berkeliaran sorg2.. sian abg... so kite menuju kereta....bile da msk je dlm krete fareez swoh aky dok depan .. tp aku xnk.. sbb aku ada mission ngan mel.. nk carik lelaki cute n hot... mmg bagai org gile la kami bile nmpk.. huhuhu seronok.. tp shahir n fareez boring.... wakakaka.. fareez siap ckp..."dah2 la dgn lelaki2 .. what im not gud enough for u??" waakakakaka... sbb dier bengan sbb kitorng kecoh sgt bile nmpk hot stuff..

shahir, mel, aina yg paling cute!
sesampai kat mcD... mel pny mata masih meliar.. hek2 aku pon.. smpai fareez ckp kat mel plak..... " am i not enough 4 u" mel bole plak jwb "xnk abg fareez" wakakak sentap je fareez 2...
aku xmkn coz aku sebenarny baru je lepas mkn.... kol12.30 baru aku sedar yg aku da buat booking kol 1.. adess ssh la.. mana sempat...... then umaira msg aku.. dier nk pg sg wang.. adess sonok ny.... tp if aku pg sian plak kat gee an???? fareez n shahir kate dier myb xnk ikot.... so
aina: ala nk ikot mai la..... mcm best je.. siap jumpe kwn dier lg....
shahir: xpe la ko pg la.. kitorng xkesah pon....
aina: ape maksud ko dgn x kesah??? korng nk g red box ke????
fareez: ye la xkesah la.. kalo u nk pg then u pg la dgn mai... xpe kitong ok jew....
lg la aku berasap....... saba lg nih...
aina: krong nk pg ke x ni.. if nk pergi... i x jd pg ngan mai...
shahir: kitorng xkesah la.....
aku bengang tol.. ape lg.. aku teros tarik rmbot si shahir......n jerit...
aina: CEPATT!!!!! NI NK KE X NI... (sambil tarik kuat2..) (shahir menjerit2)
shahir: woi2 nape aku je yg kene...... (sambil pukol2 tgn aku..)
aina: CEPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (mmg jeritan sgt kuat....)
mel: kak aina da jd x betol mcm adek mel (saba je la..)
so dorng maen2 dgn aku aku teros mcm mls nk tny lg da... aku diam je... then dorng pujok2 aku la ape la... huh! bile da parking kat college .. aku teros je jalan laju2.. fareez pangel2 aku shahir pon... pujuk pny pujuk .. then ok la... taw pon korng~!!!!! aina ni kuat majok!!!
sian abg... sekali lg di tingalkn... tp yg pasti abg zamil menang dan menjadi MPP college yg 'ceria' ni....

4 comments:

min_firecracker said...

seruisly abg zamil menang..??
wah..!!
wish congrats kat dia..
huhu
when ur turn plak..??

chatterboxrockz said...

i xnk la hndle those rsponsbility.. n xlayak pon.. coz da nk abes stdy la..... n xminat la kene kempen2 nIH~ ADESS... tolong2 je la... but if college bg alaun to those mpp then mmg sis adew la terpacak apply MPP.. wakakkaa

Zammel said...

dedikasiku ini kepada yang tidak mengundi aku pada hari mengundi... aku menyampah ngan korang.. aina, ko tolong lah gigit lelemak diorang tok dibuat lelemak sayuran.. buat chocolate chip sedap tau pakai lelemak sayuran.. kita tambah lelemak abang n lelemak aina.. mahal skit

chatterboxrockz said...

huaaa.. nape aina kene korbankn lelemak ku yg sudah lama kusimpan bang????

scroller


I made this widget at MyFlashFetish.com.