Wednesday, April 22, 2009

SAYA SAYANG MEREKA!!!!!







ermm.. biler mai buat blog 2 .... rase mcm nk buat jgk.. so mai~ I TIRU u!!!! hak2 if u x bg nnt prectical jgn tumpang i.. lala~( igt nnt keje kat cyberjaya!!!) !!! (ugutan yg semenstiny berkesan)
b4 tiz mek ado cito pasal rakan2 ku kn? ok2 mek nok cerita lg nih pasal perangi buruk n baek dorng hehehhe siapla~mulo2 pasai kwe mek yg mek paling syg dr skulah dulu la....
aira

aira n mira.... perangaai burok??? suke berungeng x ingt balik rumah kot....

aira dulu, dia ni.... dier xske mandi... wahahaha!! kalo xde sbb dier mesti lmbt o x mandi pon.. mmg busok! xske pakai b** kalo kat rumah!!! burok2!!! asyek ckp nk cukur bulu kaki je tp x buat2 pon tgk den ni ha licin je xpyh shave... noxxxx (xnk kalah ni)wakakakakakka yg bgs ny dier ni.. dier la banker sejati... aku akan sentiase syg banker aku nih.. hehehe... aira pon chumel mcm anak tikus xbuleh nk marah if rase nk marah 2 mmg thn je la....


mira


mira pulak... dier ni dak yg selalu blur n lmbt dpt connection wakakakaakaka.... suke tercengang2.... pakai braces (salah ejo nih) suke buat muke geek mcm ugly betty....tp ttp cute.... tp dier sgt2 la baek n understnding... dier x bape nk bnker la kadang2 aku yg banker dier.. hehehe...tp xpe yg paling penting kita saling memahami.. mira paling advance sbb da ada bf.. but us??? mecari2 ssh la skang ni nk jumpe.....

SAHABAT PALING AKU SAYANG!!!

EJAN!!!


dier ni la makhluk yg paling baek yg pernah aku adew... dier ni la counter tmpat aku mengadu hu~ kadang2 sgt2 sweet rase nk jatoh (xde pon saje je) tp kadang2 dier sgt pembuli bersiri... tah la nk kutok x ley plak nnt xdpt lak blanjew2 nandos lg... hek3~!!!! yg penting dier x bg aku ckp dgn JAAFAR kwn dier 2... hu~ MUSTAFA pon x bg... TEROK!!!!! tae JELES je keje... x bg i flirt!!! sedih tol la... xpe2 u BETA TTP SYG U~~~ HUHUUUU SYG UR MONEY.... xoxo





MY BEST BUDDY @ KLMU


Liza me and umairA


rase sgt seronok bile adew kwn yg sentiasa adew kat sisi kite.... ni la kwn2 yg selalu aku share cite .... liza ni sgt2 selalu jd mangse buli kami!! wakakaka sering sgt2... biase la 2.. tp dier ni la kwn yg paling sweet skali the way dier ckp n buat mesti sweet.. hek3 tp nk jgk bg taw perangai dier yg terok...! dier ni ske gelabah la... wakakaka then lurus... kene tipo0 je!!!






umaira pulak??? ha ni la makhluk yg bnyk retard dr normal.. wakaakakka dier ni xde la jauh dr aku pon... same je taraf retardny dgn aku... just kadang2 dier gilar x hengat... baek mmg baek!! sgt2 baek... hobi mmg same shppoing then xde dwet buat muke then dew la org yg akan belanjew.. wakakaka! hebat!!! lakonan yg memberangsangkn...! tepok2 gune lemak! tp mai ni mmg understanding gitu.... bijaksana jgk.. if aku xnk pk.. aku swoh la dier x-plain wakakaka mmg dier ingt tol la aku x phm.. huahahaha take 4 granted tol la.. hehe~ yg penting mai... jgn la pakai bju same dgn i mai if not nnt kene buli mcm ari2 mai... terok2!!!!




khaliq






ni la makhluk yg bg aku misterious... bkn menakotkn tp mistery la... n x ske cerita masalah.. tp dier ni baek la sgt2 menjaga kebajikn rakan2.. walaupon baran... org kurang la marah sbb biler dier senyum pompuan buleh la cair.. wkakakaka agak hot stuf gak d college..... BEST STUDENT paling penting 4 Flat every sem!!! hebat wo0.. but atas permintaan kwn2 ku yg bengong tp chumel ... dorng ckp " nape liq dpt pujian je nih..." so ok!!! AKU BG LA KEBURUKN DIER!
si liq ni mmg la manusia paling GATAL di alam semesta... wakakaka menggunakn kekacakan dlm menguda wanita (wah ayat!) suke membebel n pakse kitorng msk class even we dont want to!!!! selalu marah aku bile g shoping dan ayat yg xley lupekn sbb dier ckp natang ni setiap bulan " NA... MARA BG U DWET UTK SHOPING KE UTK BLAJA"

hais sebok je la..... tp betol gak an... yg penting dier kuat membebel!




hakim


dier ni mmg bermasalah.... selalu sgt PMS.. emo je keje.. wkakaakka! tp dier ni baek walaupon kadang2 rase nk tampor sbb dier ske sgt tepok tampar aku....dier ni selalu jgk jd banker kitorng hehehehe selalu tolong aku thanks akim..... huhuhu kutuk then puji 2 la skill utk x bg org marah ..wakakaka tp yg xthn ny si akim ni.. selalu teperdaya dgn lakonan kami yg hebat dan berkesan... KIM THANKS BNJEW KAROK N MKN huhuhuhuhuhu~ pas aku adew anak 3 bru aku bnjew ko TEH TARIK MACHA!!!!! ok! (lepas kwn tah2 aku da x contect ko da wahaha)


aliff



ni la buah haty pengarang jantung kat college.. mmg selalu buat hal.. xdtg class la... penting kn dance, modeling la ape la.. dr class n stdy.. terok nih tp aku syg jgk dkt dier.. sbb dier sgt baek n caring.. walaupn dier xske dgr aku bebel.. tp dier dgr jgk! dier nikn mmg xhengat duniawi kalo outing mlm (ayat supan utk clubbing) da la ske main geget2 tgn xsedar ke air liur alipp 2 BUSUK!!!! xpe2 i syg u la . aku syg dowh dgn alipp nih~



EKA

dak ni mmg kalo jumpe x cukup mulot .. kalo buleh nk jgk pinjam mulot mamak tu.. sbb ckp bnyk sgt~ dier ni dancer... LG star 2 dier yg terkinja2 wakaka... siap pakse aku tgk LG star la..w akaka xpe2 aku sentiase sokong kwn2 aku... sbb aku syg ko eka.. wlaupon ko kutuk aku yg 164cm ni ni pendek aku terime je la... (kuang ajo tol eka ni) hek3 tp eka ni fun... senang cite kalo jumpe ika, alip n fina nng reuh la ... xkesah la kat ne pon... dlm examination hall pon bole burak2.. korng ingt x mase DADD pny exam... siap buleh dok sebelah2 lg.. wakakakaka syg la korng sampai bila2








FINA


ni mmg xtaw la nk ckp ape pasala dier... sewel , sengal, serabot..! wakakaka " fina xpyh ko nk kutok aku plak... ko xlayak nk kutok datin paduke nih~~!! huahahaha... dier ni kalo part presentation... adess mmg aku rase nk sepak je.... sore mmg volume static xde nk kuat agy .. bak kate alipp fina ckp sorang2... wakakaka! tp pina ni baek.... (ape yg baek weh???? pk jap) ye la fina ni mmg baek sbb dier x membunoh x mencurik!! wakakaka kalo dier dgn si aliff mmg x taw la nk ckp ape....sgt terok.... huahha tp yg betsny fina ni... dier suke dgr ckp aku wakakaka syg fina......tp yg penting air utk lense aku xdpt2.. fina kalo ko x bwk aku mmg sepak ko gne heal aku yg bergaya nih... huh! (mesti ko takot) wakaka sbb fina ni cuak je keje... xpon blur.. sewel2!!! papew pon i love u la fina.... ko da jd model an???? 2 yg aku syg ko 2... nnt gaji buleh share2 wakakaka~!!!! (bergune jgk kwn aku sorng ni)lalala~ fina jgn marah... nnt exam aku bg ko tiru aku tp 1 soklan je la....heeeeeee.. nget2


shahir



ni la kwn aku yg perot bulat mcm belon wakakakaka dier ni mulot buleh thn gak la.... mmg same la dgn size perot dier wakakakakaka... tp ok jew dgn dier .. kitorng mmg xde hal.... bestny si shahir ni dier ni gud listener but dier ni kuat gossip la... xhengat pny gossip... adesss mcmne nk tinggi kalo asyek kutok2 n gossip nih.. adesss wakakka jgn marah aku taw cha-air... syg perot ko sampai bile2 waakakakakka...



fareez



he is a gud friend of mine..... mmg bek sgt2 ~! were not more then friends thats 4 sure!!!!!! but dier sgt baek ok! tp dier ni giler sket buleh la kalo nk ckp hyperec!!! wakakak terlumpat2 berguling2 mcm karto0n buat keje giler la idea buduh2 la mcm2 la dier nih! wakakaakakka tp dier sgt2 entreprenuer ok! kesana sini dgn seminar..... kebelakang n kedepn dgn business itu n ini.... hu~ his brain is so full wit ideas..... so called MONEY~!! mmg xhengat kalo berckp pasal business n world economi ... BOHSAN jgk la.. wakakaka i dont gv a damn wit the economy that happnd coz its not effect malaysia sgt la!

abang zamell


ni la org yg suke merepek tah papew la dier ckp tp terima je la...n ske ckp mende yg x kujangke tp skng da buleh jangke la... semua bende buleh je jd bende lu**h..2 la yg den x suko! tp abg ni chumel.. tp yg penting.... yg penting ye anak2...abg nih...tercalon utk calon MPP! gempaq u~ wkaakaakaka!! tp abg ni very gud advisorso t hat aku xde la buat salah selalu... tq!!! utk aku selalu abg ni selalu bg pandangan yg baek.. aku rase dier buleh ni jd president.. i'll vote 4 u k! huahahahha


belakang*:amat, syuk depan*: wawa, pika, iskandar

*from left

ni la kwn2 aku yg paling terok skali dr segi mental terutamany... mmg terok sgt2!!!! tp aku ttp syg dorng sbb dorng adalah kwn yg sgt caring!!!! meh aku cite pasal si najwa dulu


najwa: dier ni mmg da x nmpk normal da.. 100% gile , retard n x senonoh!! huahahaha funny la! tp kadng2 normal, da la gelak smpai kaur air mata... tpkn aku ttp nmpk sinar harapan utk dier puleh utk jd normal la.. wkakkaa

pika: dier ni normal je la.. cume kitorng ske sgt kaco dier so-called buli exp:"adek nk pegi sekolah rendah ek" sbb dier 2 chumel n kecik.... tp xpe pika ko ttp cute.. yg pnting... dier mmg la jd mangse buli..... sian2 ssh la jd kecik nih...seb bek aku gemok!


iskandar: ni mmg xtaw nk ckp la.. mmg ske merepek xkene tempat nih.... mkn mmg da mcm org kebulor x hengat nih... ske amek bnyk2 keje but end up wit x buat semua. wakakakka if ko bace huhuhuhu sorry~!!! saje je nk kutok ko.. tp adew jgk baekny iskandar ni.. dier la yg ajar aku buat web smpai aku dpt marks yg awsomenessity la.. weeha~

amat: nama je supan tp perangai lebih kurang je dgn wawa .. ala kate kwn baek mesti la same je pranagi .. tp amat ni ok sket buleh kwn retard dier 2..... huahahaha amat ni pun buleh cnsider sbgai banker aku la.. hehehehe syg amat! prnagai yg mmg rase nk cekik ttg dier ni.. dier xtepati mase tp x selalu la..... sbb mase nk g PD 2.... dier janji kol 4am tp smpai kol 5.30am adesss sedeh!!! tp amat baek n chumel!!!

syuk: dier ni ok jurr supan tp dier xske aku aku kate dier cute... muke mcm afgan..(tp afgan lg puteh la) wakakakak jgn marah syuk..

RAES @ ES
raes ni mmg la nk DIVA JE.... xhengat.. sore mmg sedap mcm korng makan meggy cary tarok hot dog n telor.. huahhahahah~ raes ni raja segala gila dlm club munyet yg d tubuhkn oleh amat! raes ni biler slow talk dier sgt understnding n caring.. hu~ kurng je x taw syg es... huahahah sbb dier nk banjew redbox!!!!




aku akan ttp syg kwn2 aku xkire la apew pon ttp selamany ~~!!! xoxo

4 comments:

Lurvbuds said...

huahuahu..!!!

xpe na..kite sama2 retard...

but tang AKAR tuh..sgt2 lawak laaa....

chatterboxrockz said...

akar????? apew? kahliq ke?????

finabrellas said...

ahahhah!siolan mu hanak!!!
ciss hang jaat doh
buwekkk
majukkkkk!
(dlm kurungan menagis teresak esak)miahahhahahahah!

chatterboxrockz said...

WAKAKAKA terok la pinakkk ni!!! wakakak adess ko mmg la fina... xley harap tol... solution xbwk2!

scroller


I made this widget at MyFlashFetish.com.