Saturday, May 16, 2009

barang dtg dr kapal!!!!

huaaa... bnyk ny barang weyhHH!!!! semak2!! tp nk buat mcmne.. da business parent aku.. terime je la... ermmmm.... yg penting 2 akan bertuka mnjadi duit.. so xde la aku bising!!!! WAKAKAKA...... pada tolong mak aku arrange barang2 nk simpan dlm store.... aku tny la mk aku mana 'sibusuk' (kucing aku) mak aku pon ckp tah la da kuar kot... tp aku x rase mcm 2.. aku takot dier da tertanam jew.. lol~! merata2 aku carik.. rupeny~~~
dier dok kat situ je~ ades..

close up~ adess sibusuk ni~ nape xpakai underwear?????

xtaw nape dier ske sgt dok kat barang2 2..... bile alih je... nnt dier pg kat barang 2 balik... xpaham.. lepas mkn je.. mesti dier mintak pintu store bukak.. sgt lol~!!! skng ni my dad da buat store yg lg besar.. so dier bole masok sndiri coz xde pintu mcm dulu.... sbb barang 2 skng ni tarok kat stdy ro0m sbb bnyk sgt brg.....

skng ni dier tgh tdo dgn barang2 2la.. xphm tol! myb dier suke bau barang2 2 kot.. tah la

2 comments:

DIARI HATI SEORANG PENSYARAH BIASA... said...

huhuhuhu..aina kaye wehhhhhh..aina,sorry amik gambo dari blog awk..u're my favourite..thanks so much..lebiu so much..

chatterboxrockz said...

wahahaha~ xde makne kaya ny miss.... ayak!! 2 la dier curik ni!!! kene saman!!!

scroller


I made this widget at MyFlashFetish.com.