Thursday, May 21, 2009

PD VACATION...

HRM DA HABIS!!!

HRM pny class da pon abes.... so lecturer nk ajak g jalan2 tp x taw nk g anew... so... decide pny decide.... mule2 sunway... pastu PD.. ok fine PD...... so kite buat la meeting... then aku terpikir nk buat somtin on teachers day....idea sebenarny dtg dr aku utk buat suprise.. tp xtaw ape... so diana bg idea.. dier swoh buat card.. tp aku rase mcm leceh sbb da nk pg pd.... then aku tgh jalan2 singah kat mmory lane.. jumpe la satu card ni....









pe lg.. aku rembat la.... oleh kerana mai dok umah aku (sbb umah dier xde air) wakaka dier pon bnyk bg idea.... mmg spent time carik barang la ye mai???? mcm2 buat.. kite frame kn la ape la.. da nk pg je.... oleh kerana lmbt aku teros ke la nk cepat2 tarok barang sume... DANG!!! terpecah kaca frame 2.. mmg lol.... frame yg kite cat 2 pon x kering rupeny.. 2 la gaya kalo last minute.. tol x?



ni la hasilny~ miss maisarah da gantung kat opis dier

A DAY B4 PD TRIP....



semangat tol aku n mai bincang.... org len mcm terpaku (lol)


ni la meeting sehari sebelom trip to PD... kitong bincang pasal nk bg suprise kat miss maisarah~!!! ermm tah la idea aku ni mencurah2 la..... nk buat itu la ini la..... mai pon same je.. mcm2 dipikirny.. but end up wit... "xpyh la buat... kite amek last part yg kite bincang je..." kate khaliq.... huahahaha.. yela!! tol jgk.. kite bincng mcm tido sane 2 malam plak...




ni la miss maisarah yg cute.. (miss bg HRM A+)

DAY THAT WE WAITIN FOR....


aku ckp mcm 2 nape... sbb aku ngan mai x tdo sbb exited sgt... utk pengetahuan.. mai dok umah aku.... kire hari yg da nk pg 2.. da 2 mlm la dier dok kat umah aku.... da la mase hari pertama kite borak2... tido 3 jam je... then the next nite x tdo.. cite mcm2.... taw2 da kol 4.. mai swoh akutdo coz sok kne bg awal ... sbb nk amek org..... kol 5.30 da gerak2...mcm td aku cite .. kitorng da lmbt sbb takot jam (yela weekday an) nak amek org lg.... kite pakai amek ke sume brg... n retak la frame yg kitorng nk bg kat miss 2...... smpai umah akim then teros je g PV6 kat wangse maju.... lepas je amek dorng.. kne lalu setapak...pergh mmg mmg menetes peloh ketiak aku drive... jam baru kol 7 da jam... giler dah la 2... jalan sket je da trafic light... gilo bebeno!!!! tesen je.. xpe2 pd pny pasal......smpai kol 7.30.. just nice!! kol 8 nk gerak!!!



ni la kitorng mase nk pg PD.... spatotny da lme pg da... memandang kn si Zhura x sampai2... sempat la bergambar.. but.. mmg geram gak la... poyo je mase meeting.. kate umah dier dekat 10mins je smpai.. tp dier yg lmbt.. lol!!! (jgn mara zura)




poyo! bajet ANTM CYCLE 13 KE?



bagai nk gile kitong bergambar... ni belom gerak lg ni.. sepanjang perjalanan kitong buat game dlm bus.. i mean dak2 kitong jela... buat game rogol2 si Liza la.... si diana tocang2 rambot la.... maen hempap2 la.. bising sgt.. sdangkn kat dlm bus 2 dorng pasang movie....


SESAMPAI~ teros je carik port nk amek gmbar (mcm x penah pg pd plak) lolx... syok2 amek gmbar.. baru taw kat sebelah aku ada krengge.... 2 yg muke aku mc 2 2... wakakaka.. tp cute!.. .. da smpai.. aku mmg x pk nk masak2 ke hape... aku nk terjon je.... mmg time2 xde perasaan ngantok!! bile mai tny aku.... jom la tuka baju.. aku da.... "ok!! jom!!" sesampai je.. teros lari2 ala2 baywatch.. "gedebush!!!!!!" bunyi air.... huaa~ sonok... baru je berguling2 dorng da nk nek banana boat.. erm ape lg... ok je la..... ni la pix mase nek banana boat.. kitorng pakai due boat 2...



cute!



phlip dgn rambut baru dier



wah2 sempat2 je... sebenarny mase ni aku baru hampap mai



da abes sesion banana boat... aku nek n mkn!!!




si nepal khaliq pon sudi membantu is ter masok la wired hair style, si philip ni

si iskandar mmg pembakar ayam yg setia... best2 aku pon bwk la puding aku.... xsangke abes... huhu tp masih lg dorng x caya aku buat.. saba je la
da je mkn.. aku tgk si alip n fina kat gigi2 air... ape lg... aku terus je laju menuju.....



jadii tuan2 n puan2 bermule la session bergambar....so lets ceketdaoud!!!



pose aku la paling bergaya.. bergulung2!

aksi ni la yg aku rase paling penat nk buat... bape kali lompat.....swoh si hakim amek.. tah papew la jd ny (jgn mara kim)... ni la pose paling menarik....BEST SHOOT!!!! aku yg berat ni pon mampu nk buat pose yg lipat2 2... giler tol! (aku dpt taw... miss mai gelakan kitong... JAHAT!)


fina dgn mami dier... alip persan mat salleh .. aku ttp cute..!


ni pict yg paling aku ske





ni la aku suke sgt pasal alif n fina.. dorng ni x kesah berpanas janji lighting cantik... mase kite pose2 ni matahari betol2 tegak kat kepala.... mmg dasat!!! tp demi gambar yg cntik... xpe... dan akhirny mengakibatkn sunburn...... dasat tol.... sume kene... paling dasat.. aku mai n aliff la.. mai pny mmg merah sgt!!! aku hitam la.... mak aku ckp takot jd permenent je... (bole ke?) alif paling x ley blah.. muke xde kene tp badan kene..ape ni jeles..



ini la hasil usaha si khaliq.... ern sand cassl xjdik..... kitorng tanam bende 2 kat sini la.. mase miss tgh tuka baju.. huhu2.. seronok.. then aku bg dak2 sume yg blow2 utk bday party 2.... mule2 kite kate la kat miss yg kite nk tngkap gambr.. lepas 2 je.. kitorng swoh miss korek pasir 2.. mule2 dier xnk... takot kitorng maen2 kn.. ayak!! xde la miss.... mase korek2 2 dak2 2 g tiup2 wisel.. tekejot2 miss mai... wakakaka... tp bile da dpt je... teros terharu.. ayak!!!! chumel je miss terharu..


bile da kol 4.45 mcm 2... kitong pon balik la... mmg badan rase panas walau mandi dgn air batu pon... so sebelom balik aku n hakim beli air cendol n laici kang ... perg~!!! best... then aku tdo~ si philip plak kaco2 mmg geram tol.....!!! sesampai je kat KLMU... aku xnk drive lg.. sbb letih x ilang..... leypak2 la dulu kat mamak.... then tibe2 dpt taw gee pny kunci moto tingal kat bilik mandi kat PD.. mmg lol (esknny dier pg pd balik amek kunci 2...lol) aku kene la anta hakim, mai n gee balik.. huu~ da kol 10 kot.. tp abg aku ajak leypak kat MCd jumpe kwn2 aku yg aku syg~ gile letih.. da la x tdo... abg aku ni murah aty plak ajak jalan2... smpai umah kol 11 lebih sbb aku ckp aku da x larat.. kalo x mawny tah kol bape... AKU BAGUN2 JE da kol 11 lebih... satu hari 2 aku terbaring je... huahahaha.... smpai skng muke aku gelap... mak aku x abes2 kate aku itam... dak itam yg gemok!!!

6 comments:

finabrella said...

best do!seronok sgt time nih.ahahaha!yg pntg pic kte hot hot..kekkekeke!

chatterboxrockz said...

wakakaka. harus hot!!!! lolx

Devil Derek said...

hurmm....aina... jgn letak pic i..... hihihiii.....:D

DIARI HATI SEORANG PENSYARAH BIASA... said...

i had so much fun there..thanks aina..lebiu..

chatterboxrockz said...

wakakakaka... philip sorry.... i will not rmove ur pict coz u look so cute dear~!!!!

chatterboxrockz said...

ayak!! lebiu to0 mis mai... mis2 HRM bg saya A+ TAW hek3

scroller


I made this widget at MyFlashFetish.com.